Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina

 

Hou je van kleurrijke unieke kleding? 

Pascal maakt met veel plezier de kleding van PiKa voor jou. 

Op deze pagina vind je mijn mooie kleurrijke jurken, sweaters, rokken, spiekbroekjes. leggings en veel meer voor dames en soms kinderen.

Regelmatig wordt de collectie aangevuld met nieuwe modellen en stofcombinaties. 

Soms hebben we een model over, een showmodel of een kledingstuk welke niet passend genoeg was voor een klant. Die kun je met een beetje korting terugvinden op de pagina: "direct leverbaar"

 

Er wordt veel aandacht besteedt aan de modellen en ontwerpen van Pika. Met grote zorg en passie wordt de kleding gemaakt. 

Omdat de kleding in het kleinschalige atelier van Pika by Pascal wordt gemaakt en niet elke vrouw gelijk is, is het daarom heel goed mogelijk elk kledingstuk tot op zekere hoogte aan te passen naar de maten van de klant. 

Voor meer inzicht over de maten van PiKa hebben we een maattabel voor je samengesteld. Die vind je hier!

Bij verlengingen van jurken rokken en sweaters kan dat soms door meer stofverbruik een kleine meerprijs met zich meebrengen. 

                                                                                                                                                                                                                                

De kleding wordt duurzaam geproduceerd in ons eigen atelier in Holland. Geen kleine kinderhandjes die uren achter een naaimachine zitten voor een hongerloon. Maar zeer ervaren opgeleide volwassen naaisters die de kleding voor ons in elkaar zetten en daar dan ook eerlijk voor betaald krijgen en lol in hebben. Eerlijk loon voor eerlijk werk!

Hou je van duurzaam? De stoffen zijn gedeeltelijk of geheel duurzaam geproduceerd. Alle stoffen beschikken over de OEKO-TEX certificering en een aantal van de stoffen zijn zelfs biologisch geproduceerd en hebben het GOTS certificaat. We geven dit aan bij de verschillende jurkjes, rokjes, tops en spiekbroekjes welke gradatie van duurzaamheid de stof heeft.

We streven ernaar om in de toekomst alleen maar biologische stoffen te gaan gebruiken met het GOTS-certificaat.

Wil je meer weten over de certificering van de stoffen?

Ga dan naar "Duurzaamheid van de stoffen". 

Wil je graag weten hoe je je jurkjes, sweaters en rokjes het langst mooi houdt en hoe je ze het beste kan wassen om er nog lang van te kunnen genieten? 

Kijk dan op de pagina 'Wassen en verzorgen".

© 2020 - 2021 PiKa by Pascal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel